Повечето от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година вече

...
 Повечето от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година вече
Коментари Харесай

Най-странното предсказание на Ванга за 2022

 

Повечето от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година към този момент бяха огласени: Нова международна война няма да има, а страшните естествени катаклизми, мъчили човечеството през 2021 година, леко ще правят отстъпка обратно. Вулканите ще затихнат, пожарите ще намалеят.

Но редица нейни мрачни предсказания няма по какъв начин да бъдат подценени. Огласи ги Сергей Косторной, представен от " СтарХит ".

Тя предвижда нова болест, която ще завладее човечеството и ще пристигна от Сибир, „ който от дълго време е задремал във постоянно заледяване “. Поради световното стопляне вирусът ще се освободи и ще отнеме живота на доста хора.

Ванга не счита, че епидемията от ковид ще изчезне, само че счита, че през 2022 година хората ще се научат да живеят в тези условия и ще могат да изчакат края на нещастието.

Тя твърди, че водата ще пресъхне в няколко региона на света, а в Индия се чака апетит поради нечовешка горещина.

Русия няма да откри общ език със Запада, връзките ще претърпят цялостен раздор. Ще се подобрят след 2022-ра, предава НТВ.

Единственият съдружник на Русия ще е Китай. Засега в календара на президента Путин е планувана аудиенция точно зя отриването на Олимпиадата в Пекин.

Най-странната прогноза за Ванга е във връзка с парите през 2022 година.

„ Хората ще станат богати, само че без пари в ръцете “.

Това знамение към този момент се пояснява нееднозначно. Едни настояват, че се чака взрив на криптовалутите, други пък са на мнение, че банковите разплащания напълно ще заменят кеша.

Това предсказване се появява във виденията й още за предходните години:

„ Парите към този момент изчезват, с цел да бъдат сменени от числа “.

Но за 2022 година то е най-конкретно.

Вангя умря на 85 години през 1996 година. Пророчицата има доста предсказания, които не се сбъднаха, само че и редица, които са факт. Сред тях са гибелта на Сталин, повредата в Чернобил, успеха на Борис Елцин и атентатите в Америка на 11 септември 2001 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР